Hemma från NärCon 2013

Jag är nu hemma från NärCon 2013 och de absolut bästa dagarna på året! Har träffat massor av fantastiska människor och haft väldigt trevligt under alla dagar, även på måndagen när vi städade och alla var supertrötta.
I år jobbade i Info och reception och jag gillade nog det mer än josbaren där jag jobbade förra året. Det var inte lika jobbigt i infon men man fick prata med massor av trevliga människor som gav väldigt trevlig respons när man hjälpte dem :) 
Jag var på två meet-up under konventet, ett lolita och ett kuroshitsuji. När jag fått tag på lite bra bilder från dem ska jag lägga upp dem här. Själv har jag inte tagit så mycket bilder men kan visa de jag tog.
 
Söta Mimmi på torsdagen ^^
 
Glassbaren var väldigt uppskattad av mig, gillar att man fick struten konventstyle upp och ner med :D
 
Bara för att Corps Bride är en av mina favoritfilmer och att Victor-cosplayen var så bra (har inte sett någon innan heller) så var jag tvungen att ta kort på den :3
 
Jag under fredagen, cosplayade Ciel Phantomhive.
 
Smygbild från lolita-meetet :D
 
Tror den här filmen var det enda jag köpte under konventet som inte var ätbart. Nu har jag nog nästan alla långfilmer av Studo Ghibli c:
 
I år stannade jag kvar på konventet på måndagen och hjälpte till med att riva ner och städa. Råkade stanna rätt så länge så efter tio på kvällen fick jag skjuts hem av några arrangörer för att jag missade bussen hem x) 
Var väldigt snällt och de var glada att så många hade hjälpt till att städa under måndagen. Vi som stannade till kvällen fick även massa presenter som ni kan se på bilden under. Jag fick massa morotskaka med men den åt jag upp. Man fick ta hem en vattenmelon med men den var för tung x3
 
Jag älskar pocky :D

Kommentarer
Postat av: Mimmi

ÅÅÅH jag som höll utkik efter banan-choklad-pocky men inte såg någon! D8 det är lätt min favorit 83

Svar: De var goda bara man inte åt för många xD
Johanna

2013-08-14 @ 17:13:08
URL: http://nekomimmi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0